Results 1 to 5 of 5

Thread: Errors building WebApp on UCS

  1. #1

    Errors building WebApp on UCS

    I'm trying to install the new WebApp on an Univention Corporate Server (based on Debian 5). While running "ant deploy" I get the following error:Any hint's what's wrong?

    Regards,
    Timo
    Certified Zarafa Advanced Engineer | Zarafa Gold Partner | http://www.linet-services.de

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Delft
    Posts
    1,935

    Re: Errors building WebApp on UCS

    Timo,

    I have the same thing, but you can ignore these warning.
    Or does the webapp not work at all?

    Milo

  3. #3

    Re: Errors building WebApp on UCS

    After installing the WebApp for the first time and opening it in a browser it loads forever. While searching for a solution to my problem I stumbled across the entries on the which tells me to compile the WebApp with ant. After getting the above errors from ant I haven't tried to run the WebApp. I'll try later today and report my results.

    Regards,
    Timo
    Certified Zarafa Advanced Engineer | Zarafa Gold Partner | http://www.linet-services.de

  4. #4

    Re: Errors building WebApp on UCS

    I'm not sure if I should reconfigure my apache. Currently it's pointing to the base directory of the webapp (in which the deploy directory got created). If I point apache to the deploy directory it's not working either, because there's only a "client" directory in the deploy folder... currently I see no way to run the WebApp...

    Regards,
    Timo
    Certified Zarafa Advanced Engineer | Zarafa Gold Partner | http://www.linet-services.de

  5. #5

    Re: Errors building WebApp on UCS

    I just checked the debug output and saw lots of missing Javascript files. I just copied the whole 'deploy/client' directory to the 'client' directory in the base folder and now it _seems_ to work. At least I can log in an see a folder list. I'll report back if there are other problems.

    Regards,
    Timo
    Certified Zarafa Advanced Engineer | Zarafa Gold Partner | http://www.linet-services.de

Similar Threads

  1. webapp
    By xthbx in forum WebAccess
    Replies: 3
    Last Post: 23-04-2012, 11:13 AM
  2. building mailinglists
    By cdis in forum Administration and Integration
    Replies: 6
    Last Post: 23-11-2011, 10:41 AM
  3. libvmime building problems
    By sargon in forum Installation and Configuration Archives
    Replies: 2
    Last Post: 30-12-2010, 04:58 AM
  4. Try building 6.30.0 from source w/o success
    By dw2412 in forum Beta Feedback Archives
    Replies: 5
    Last Post: 26-02-2009, 07:30 PM
  5. Building Zarafa from Source fails // openSuSE 10.3 x86_64
    By Jondalar in forum Installation and Configuration Archives
    Replies: 1
    Last Post: 30-10-2008, 10:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •