Results 1 to 6 of 6

Thread: [Solved] Cannot save to Sent over IMAP

  1. #1

    [Solved] Cannot save to Sent over IMAP

    I am getting suddenly (it used to work for weeks flawlessly) these errors and cannot save any message (signed or non-signed) to my Sent folder from Thunderbird
    Any more info I can provide?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Delft
    Posts
    1,935

    Re: Cannot save to Sent over IMAP

    Hi mcepl,

    The error code you get means a mapi_e_not_found, which means something like the folder is totally not there.
    I have no idea why it's complaining about the deleted items folder. Can you check if this folder is still there in webaccess and with the right icon?

    Milo

  3. #3

    Re: Cannot save to Sent over IMAP

    This is correct, isn't it?[attachment=0:2thfdod9]folders.png[/attachment:2thfdod9]
    Attached Images Attached Images

  4. #4

    Re: Cannot save to Sent over IMAP

    Wonder whether it isn't another expression of (mentioned on as well).

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Delft
    Posts
    1,935

    Re: Cannot save to Sent over IMAP

    That could be the issue, but then you should be able to fix it by executing the sql queries described in the topic:

    Milo

  6. #6

    Re: Cannot save to Sent over IMAP

    OK, after running all queries and after restart of zarafa (and only after restart of Zarafa) the problem seems to go away.

Similar Threads

  1. [Solved] IMAP access on 6.40
    By bbking in forum Installation, Configuration and Maintenance
    Replies: 10
    Last Post: 07-09-2011, 04:09 PM
  2. [solved] Different message via IMAP than in webaccess
    By mcepl in forum Beta Feedback Archives
    Replies: 1
    Last Post: 16-01-2011, 12:30 PM
  3. Thunderbird 3.1.4 gives error with Zarafa IMAP.(NOT?)SOLVED
    By vdbergh in forum Other mail/calendar clients Archives
    Replies: 19
    Last Post: 16-11-2010, 10:16 AM
  4. [solved][imap][ssl] resource temporarily unavailable
    By silk in forum Installation and Configuration Archives
    Replies: 4
    Last Post: 22-11-2009, 06:18 PM
  5. [SOLVED] IMAP gateway broken in 6.30
    By nocturn in forum Beta Feedback Archives
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2009, 09:34 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •