Results 1 to 3 of 3

Thread: ZCP 7 beta 3 upgrade issues

  1. #1
    Zarafa QA
    Robin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Delft, Netherlands
    Posts
    4,671

    ZCP 7 beta 3 upgrade issues

    Hello All,

    There are some known issues with upgrading from 7 beta 2. We are working on a solution for this.
    We have a ticket for this on trac.zarafa.com:



    If you have any other issue with the upgrade please post it here.

    Greetings,
    Robin
    Zarafa IRC chat: irc.freenode.com > #zarafa
    Zarafa documentation: http://www.zarafa.com/content/documentation
    Zarafa Community webpage: http://community.zarafa.com

  2. #2
    Zarafa QA
    Robin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Delft, Netherlands
    Posts
    4,671

    Re: ZCP 7 beta 3 upgrade issues

    Hello All,

    We created a mysql query that will fix most errors that can occur after the upgrade script:

    Be sure that you have a back-up just in case.

    Greetings,
    Robin
    Zarafa IRC chat: irc.freenode.com > #zarafa
    Zarafa documentation: http://www.zarafa.com/content/documentation
    Zarafa Community webpage: http://community.zarafa.com

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Delft
    Posts
    109

    Re: ZCP 7 beta 3 upgrade issues

    Another upgrade is found, which causes the folder types to be lost.

    The following query will recreate the folder types.

    Edit:
    And another vital query:
    Be sure to execute these queries in this exact order.

    Mark
    Zarafa IRC chat: irc.freenode.com > #zarafa
    Zarafa documentation: http://www.zarafa.com/content/documentation

Similar Threads

  1. BES issues
    By casalicomputers in forum Z-Push when using Kopano/Zarafa
    Replies: 9
    Last Post: 09-03-2012, 07:12 PM
  2. Some issues after upgrade to 7.0.4
    By almor in forum Administration and Integration
    Replies: 5
    Last Post: 15-02-2012, 10:01 AM
  3. ZCP 7 RC1 upgrade issues build-26667
    By Remon in forum Beta Feedback Archives
    Replies: 1
    Last Post: 26-04-2011, 09:54 AM
  4. 6.30.0 Beta 2 Calendar issues in WebAccess
    By smgill75 in forum Beta Feedback Archives
    Replies: 1
    Last Post: 22-03-2009, 03:46 PM
  5. gateway issues after upgrade to 6.03
    By hermes in forum Installation and Configuration Archives
    Replies: 7
    Last Post: 01-08-2008, 07:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •