Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Reply and Reply all don't showes attachments

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Kiel, Germany
    Posts
    10

    Reply and Reply all don't showes attachments

    Hi Folks,
    I am working with 6.40.4 and WebAccess.
    My problem:
    When I try to answer to an e-mail with the "Reply all" button, no attachments are shown, but all attachments in the e-mail are send.
    When I try do the same with the "Repy" button, no attachtmensts are shown and no are send.
    When I try to send the e-mail via "Forward" button, all attachments are shown and send.
    So I am not able to control if there are any attachments in my e-mails, when using Reply or Reply all.

    Any hints for me, how to control the sending of attachments?

  2. #2
    Zarafa QA
    Robin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Delft, Netherlands
    Posts
    4,671

    Re: Reply and Reply all don't showes attachments

    Hello Criefel,

    This is a known issue. This will probably be fixed in 6.40.7.


    Greetings,
    Robin
    Zarafa IRC chat: irc.freenode.com > #zarafa
    Zarafa documentation: http://www.zarafa.com/content/documentation
    Zarafa Community webpage: http://community.zarafa.com

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    22

    Re: Reply and Reply all don't showes attachments

    I still have the same problem and I have 6.40.7-26119 installed.
    The ticket says that the bug should've been fixed in that release.

    Does anyone have a workaround for this problem?

  4. #4
    Zarafa QA
    Robin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Delft, Netherlands
    Posts
    4,671

    Re: Reply and Reply all don't showes attachments

    Hello Skull,

    I tested this on my 6.40.8 and the attachments where on in the reply.

    Did you reload apache after the update?

    Greetings,
    Robin
    Zarafa IRC chat: irc.freenode.com > #zarafa
    Zarafa documentation: http://www.zarafa.com/content/documentation
    Zarafa Community webpage: http://community.zarafa.com

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    22

    Re: Reply and Reply all don't showes attachments

    We didn't udpate at all. We installed directly the build i mentioned.
    And after the installation apache was restarted.

  6. #6
    Zarafa QA
    Robin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Delft, Netherlands
    Posts
    4,671

    Re: Reply and Reply all don't showes attachments

    Hey skull.

    That is strange. All the items that you reply on will have the attachments still there?
    (only shown in the sent items and on the recipient.)

    Greetings,
    Robin
    Zarafa IRC chat: irc.freenode.com > #zarafa
    Zarafa documentation: http://www.zarafa.com/content/documentation
    Zarafa Community webpage: http://community.zarafa.com

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    22

    Re: Reply and Reply all don't showes attachments

    Well let me descript the problem a little better.
    The Problem appears at a customer of us.
    He uses the "Reply to all" function mostly out of the "Sent Items" folder. I know that this is uncommon but he is used to it and you know how difficult customers can be when it comes to habits ;-)

    The problem only appears only with the "Reply to all" function though.
    The rest of the problem matches the description in the bugfix.
    - If you click reply to all then there is no attachment.
    - Even if you click on the "Attachments" button there are no visible attachments.
    - But after that its shown in "Sent Items" and all recipients get the attachments.

    Is it Possible that the Bugfix only regarded the function used at the inbox?
    (I don't know much about programming so i don't know if this question makes sense at all :-) )

  8. #8
    Zarafa QA
    Robin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Delft, Netherlands
    Posts
    4,671

    Re: Reply and Reply all don't showes attachments

    Hello Skull,

    I tested this again from the sent items folder this time. But I was unable to reproduce it. Maybe it is fixed in 6.40.8.
    We plan to release the beta 1 today, maybe you can check it with that version.

    Greetings,
    Robin
    Zarafa IRC chat: irc.freenode.com > #zarafa
    Zarafa documentation: http://www.zarafa.com/content/documentation
    Zarafa Community webpage: http://community.zarafa.com

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    22

    Re: Reply and Reply all don't showes attachments

    I forgot to mention that this only happens in the webmail.
    But regarding the fact that you spoke about restarting apache i assume that you already knew that.

    I don't think that we will update to a beta version because it is a productive customer server. I have to talk with my boss about that.
    I will provide some feedback later. But thanks for the help anyway.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    22

    Re: Reply and Reply all don't showes attachments

    Meanwhile i talked with my boss about the installation of the new beta version. He shares my opinion that it's not a good idea to use beta software on a working customer server.
    So installing a beta is not an option for us.
    Any other tips / solutions to this problem?
    I would be happy to hear something from the devs regarding the issue.

    Greetings
    skull

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. webaccess reply message
    By quinox in forum WebAccess
    Replies: 6
    Last Post: 16-11-2011, 10:34 AM
  2. Mail reply mark....
    By WLoewen in forum Mobile devices Archives
    Replies: 3
    Last Post: 19-05-2010, 11:04 AM
  3. Reply and reply all = empty email
    By guedz in forum WebAccess usage Archives
    Replies: 2
    Last Post: 27-10-2009, 11:30 AM
  4. [pre-release] reply to all
    By kfrech in forum Beta Feedback Archives
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2009, 01:54 PM
  5. Reply to all in Webaccess
    By stephen in forum Beta Feedback Archives
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2007, 12:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •