Results 1 to 6 of 6

Thread: Try building 6.30.0 from source w/o success

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hilden, close to Duesseldorf, NRW, Germany, Europe, Earth...
    Posts
    1,070

    Try building 6.30.0 from source w/o success

    Hi,
    I just tried to build Zarafa 6.30.0 Server from source... Unfortunately the make stops with the following error:
    Looks like that the libical that can be found in Wiki does not fit to the 6.30.0 Build anymore. Maybe it is time to upgrade it? But where to find the new one? In the ISO I searched without success.

    Best regards

    Andreas
    Using Zarafa 7.2.5-29, Z-Push 2.3.4 with GZip and soon again SMS Support.

  2. #2
    Zarafa Developer

    Join Date
    May 2006
    Location
    Delft
    Posts
    636

    Re: Try building 6.30.0 from source w/o success

    You will need libical 0.42 or higher for zarafa 6.30. It can be downloaded from the sourceforge page:
    If it isn't reproducable, it's not a bug.
    If it is reproducable, it's meant to be that way.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hilden, close to Duesseldorf, NRW, Germany, Europe, Earth...
    Posts
    1,070

    Re: Try building 6.30.0 from source w/o success

    Hi John,
    thanks for help with this. Unfortunately this was not the last problem... next one is:
    I installed the ical 0.43 and have the 6.20.2 zarafa currently installed.

    I hope you may have another good hint on this for me...

    Thanks a lot

    Andreas
    Using Zarafa 7.2.5-29, Z-Push 2.3.4 with GZip and soon again SMS Support.

  4. #4
    Zarafa Developer

    Join Date
    May 2006
    Location
    Delft
    Posts
    636

    Re: Try building 6.30.0 from source w/o success

    Hmm, strange .. I don't have any problems compiling it. try a make clean in the inetmapi directory, or a complete recompile.
    If it isn't reproducable, it's not a bug.
    If it is reproducable, it's meant to be that way.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hilden, close to Duesseldorf, NRW, Germany, Europe, Earth...
    Posts
    1,070

    Re: Try building 6.30.0 from source w/o success

    I did this. I furthermore removed whole source and extracted the tar archive again. Still the same - no change in this.
    Using Zarafa 7.2.5-29, Z-Push 2.3.4 with GZip and soon again SMS Support.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Hilden, close to Duesseldorf, NRW, Germany, Europe, Earth...
    Posts
    1,070

    SOLVED Try building 6.30.0 from source w/o success

    Yuck...

    works now...

    I needed to remove all /usr/local/lib/libical* and /usr/local/lib/libinetmapi* from current installation. Reinstalled the libical and afterwards I could build the 6.30.0 version and install it..

    But should the compilation not look inside the current build libs instead of the once currently installed on the system?

    Best regards and thanks for your time...

    Andreas
    Using Zarafa 7.2.5-29, Z-Push 2.3.4 with GZip and soon again SMS Support.

Similar Threads

  1. building mailinglists
    By cdis in forum Administration and Integration
    Replies: 6
    Last Post: 23-11-2011, 10:41 AM
  2. Errors building WebApp on UCS
    By tisp in forum WebApp
    Replies: 4
    Last Post: 06-07-2011, 09:48 AM
  3. libvmime building problems
    By sargon in forum Installation and Configuration Archives
    Replies: 2
    Last Post: 30-12-2010, 04:58 AM
  4. Success story with Nokia e71/MfE 3.0.50 ?
    By luigi in forum Mobile devices Archives
    Replies: 3
    Last Post: 07-06-2010, 07:10 PM
  5. Building Zarafa from Source fails // openSuSE 10.3 x86_64
    By Jondalar in forum Installation and Configuration Archives
    Replies: 1
    Last Post: 30-10-2008, 10:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •