Results 1 to 7 of 7

Thread: WebApp 2.2.1-40 does not UPLOAD files

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    136

    WebApp 2.2.1-40 does not UPLOAD files

    Since upgrading to this last Friday, file uploads no longer work. I plan to uninstall the "Files for Teams" plugin to see if that affects it. This is obviously a HUGE issue though.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    136

    Fix found

    OK. This appeared to be an issue with the largefiles plugin. I regressed back to 2.2.0 and still had the issue. Once I removed that plugin, it worked on 2.2.0 and then worked also on 2.2.1. It may work with that plugin installed again, but I'm not trying it as of this point.

  3. #3
    Zarafa Testing

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    82
    Hi Caldwell,

    Glad you were able to resolve this issue. We are indeed experiencing some issues with the largefiles plugin, it is therefore advised not to run it.

    Kind regards,

    Sean

  4. #4
    Hi there,

    I currently experience the same issue using WebApp 3.2.0.331-16.1 (Kopano 8.1).
    No additional plugins are involved.

    Problem:
    If I want to upload any file via Webapp Files, the uploading message pops up, but nothing happens. No file is uploaded. Already existing files are not displayed in the viewer at all. However, it is possible to select any file and attach it to an email. Same works vice versa to send email attachments to files.
    The backend is Owncloud 8.2 which works with any other Webdav client etc. flawless. Neither within the kopano logs nor within the owncloud logs any errors are logged.

    Any ideas ?
    Cheers,
    Ludwig

  5. #5
    Zarafa Testing

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    82
    Hi Ludwig,

    Could you post which webapp plugins and versions you are running?

    Kind regards,

    Sean

  6. #6
    Hi Sean,

    only the default Plugins are used:

    File previewer Plugin 1.0
    Files: Plugin 2.0 (SMB/CIFS and Owncloud Plugin 0.1)
    Spellchecker 0.1 (NL/US/DE 0.1)
    Unread Message Counter 0.3
    WebApp Manuel 2.0

    Hope this helps.

    Regards,
    Ludwig

  7. #7
    The problem has solved itself with the update to WebApp 3.2.0.335-19.1. No version of any plugin has changed.
    However, up and downloading files is now working again same as the preview.

Similar Threads

  1. Webapp Files plugin preview fix
    By johnwang in forum Zarafa WebApp Plugins
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2016, 01:42 PM
  2. using webapp files plugin with owncloud
    By elmuchacho in forum Administration and Integration
    Replies: 6
    Last Post: 12-11-2015, 02:34 PM
  3. Webapp upload improvement
    By comfreak in forum WebApp
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2015, 10:28 AM
  4. WebApp Files plugin "Unknown Error" on upload
    By davodego in forum WebApp
    Replies: 4
    Last Post: 15-08-2015, 02:19 PM
  5. Webapp 2 files with Owncloud and SSL
    By KPaxx in forum Beta Feedback
    Replies: 0
    Last Post: 30-10-2014, 06:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •