Results 1 to 4 of 4

Thread: No line breaks if html mail received or sent

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    2

    No line breaks if html mail received or sent

    Hello there,

    I hope I this is the correct place for my problem.

    Like the title says if I write mails with setting "Compose mail in this format: HTML" there are no line breaks at all. I created a mail with a very long line without any line breaks and sent it to myself. When viewing the mail I have to scroll sideways to see the whole line. This somehow doesn't appear in Plain Text format. Also my collegues have this problem when using/writing and receiving html mails.

    I couldn't find much about that problem in the internet or in the forums here so I created this new thread.

    I recently updated Zarafa (ZCP 7.2.1-51838) and the WebApp (2.1.2) to the latest stable version without any problems. This behavior occured after the update. The installations runs on a wheezy machine. Do you need any further information? We arecurrently using the non commercial community version of Zarafa.

    Thanks in advance and best regards,
    Fred

  2. #2
    Hi Fred,

    I've created a ticket here:
    This is already fixed in 2.2.0.

    Thanks for the feedback!
    Regards,

    Martyn

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    2
    Thank you for your fast reply Martyn!

    I will check out the beta version 2.2.0 of webapp.

    Best regards,
    Fred

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    19

    Not fixed in Kopano WebApp 3.2.0.335

    Unfortunately, this issue doesn't seem to be solved as it's still there after I upgraded Zarafa WebApp 2.1.2 to Kopano WebApp 3.2.0.335
    Was the issue eventually reintroduced?

    Cheers jassonmc

Similar Threads

  1. Long Attendee line breaks import. Zarafa-ical or curl broken?
    By galen in forum Other mail/calendar clients
    Replies: 0
    Last Post: 01-04-2015, 04:57 PM
  2. zarafa_pipe error yet mail received
    By Aphexiia in forum Installation, Configuration and Maintenance
    Replies: 5
    Last Post: 07-03-2012, 03:24 PM
  3. Single point on one line -> Mail is truncated
    By insel in forum Migration
    Replies: 9
    Last Post: 08-07-2011, 02:06 PM
  4. Time Mail received
    By Mempity in forum Outlook usage Archives
    Replies: 1
    Last Post: 13-04-2011, 10:51 AM
  5. line breaks missing in print preview
    By hfroese in forum WebAccess usage Archives
    Replies: 1
    Last Post: 19-02-2010, 02:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •