Search:

Type: Posts; User: thooge

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    3,027

    Compiling zcp-7.2.4.29 fails

    Hallo,

    i'm trying to compile zcp from source but always fail:



    make[3]: Entering directory '/root/zcp-7.2.4.29/provider/libserver'
    CXX ZarafaCmd.lo
    ZarafaCmd.cpp: In function 'void*...
  2. Replies
    1
    Views
    509

    Search-plus log settings broken?

    Hello,

    with the new search-plus the log settings from the config file
    seem not to work any more. I changed "log_level" to different
    values, but the log is filled up with debug-messages for every...
  3. Replies
    0
    Views
    412

    Server 7.2.1: Logrotate for search broken

    Hello,

    in updates the server to version 7.2.1 wich comes with new search.
    This breakes the log rotation:
    The zarafa logrotate tries to "killall -HUP zarafa-search 2> /dev/null || true"
    but...
  4. Replies
    9
    Views
    3,522

    Same with 7.1.13

    Same with 7.1.13
  5. Replies
    2
    Views
    1,244

    Same here with ZCP 7.1.13: Mon Jul 27...

    Same here with ZCP 7.1.13:


    Mon Jul 27 15:20:37 2015: Starting zarafa-server version 7,1,13,51032, pid 13380
    Mon Jul 27 15:20:37 2015: Listening for TCP connections on port 236
    Mon Jul 27...
  6. Updater Service broken on W2k8R2 Terminal Server

    Hello, i have big problems with the updater service.
    The service tries to update and ends with an empty
    installation directory. Outlook cannot start afterwards.


    installed version...
  7. Replies
    6
    Views
    1,761

    Client 7.1.12.49411 wrong version number

    Hello,

    i just installed the lates ZCP 7.1.12 and was checking the updater.
    Needed the fix badly because of the last charset issues.
    Tired on 3 different machines, server log says sending 49411,...
  8. Replies
    1
    Views
    756

    I tried: ...

    I tried:

    message.SetProps([SPropValue(PR_TRANSPORT_MESSAGE_HEADERS, 'X-No-Archive: Yes')])

    but no success. Seems to be overwritten.

    Noone with ideas?
  9. Same Problem with 7.1.12 See also:...

    Same Problem with 7.1.12
    See also: https://forums.zarafa.com/showthread.php?11425

    Thomas
  10. Replies
    3
    Views
    1,193

    Error Message in /var/log/zarafa/dagent.log

    Hello,

    since Update to 7.1.12 i have a dagent error message:

    VMIMEToMAPI::getCharsetFromHTML() getCharset() failed: Parameter not found: 'charset'.
    Charset mentioned in email utf-8 is...
  11. Spooler Disclaimer Plugin "getCharSetByCP" question

    Hello

    i am currently looking into the sourcecode of the Spooler Disclaimer Plugin
    and can't understand the function "getCharSetByCP". You are defining
    a dictionary "cp2char" with multiple...
  12. Replies
    1
    Views
    498

    Client 7.1.12 breaks GTK+-Programs

    Hello,

    i installed the current Zarafa Client 7.1.12.
    After installation my GTK+ Programs won't start any more.

    Reason is i very old intl.dll (14.01.2004) which Zarafa places
    in...
  13. Replies
    1
    Views
    756

    Help with spooler plugin

    Hello,

    i have written a spooler plugin in python and want to add a new header
    "X-No-Archive: Yes" to the mail under certain conditions.

    How can i do this?
    I find only examples how to change...
  14. Replies
    5
    Views
    2,391

    No, the tooltips of the editor. See attached...

    No, the tooltips of the editor.
    See attached Screenshot

    1264
  15. Replies
    0
    Views
    741

    Display Problem in Webapp 2.0.2.48619

    Hello,

    in Webapp 2.0.2.48619 i have mails where utf-8 characters are not properly displayed.
    It's a mime multipart mail, text and html part:


    ...
  16. Replies
    1
    Views
    623

    Outlook Client 7.1.12.48997 wrong header

    Hello,

    i just installed Outlook Client 7.1.12.48997.
    In the mail header the version line is wrong:
    > X-Mailer: Zarafa 7.1.12-48726

    Thomas
  17. Replies
    5
    Views
    2,391

    German language. Tooltips appearing in english.

    German language. Tooltips appearing in english.
  18. Replies
    5
    Views
    2,391

    Missing Translation

    Bug:
    The Tooltips for the editor window (e.g. new mail) are not translated!

    WebApp 2.0.1.47791
  19. Replies
    14
    Views
    5,718

    Zarafa 7.2: Problems/Bugs with the new search

    Hello,

    i have some bugs with the new zarafa-search:

    Failed to create PID file in /var/run (all my processes run as user/group zarafa.zarafa)
    Init-Script returns "OK" even in case of errors
    ...
  20. Replies
    4
    Views
    973

    Tested with new Version 7.1.11-46050: dpkg -i...

    Tested with new Version 7.1.11-46050:

    dpkg -i zarafa-ws_7.1.11-46050_amd64.deb



    I reloaded the apache and tried the installation a second time with

    dpkg -i zarafa-ws_7.1.11-46050_amd64.deb
  21. Sticky: As requested some feedback - I like to work with...

    As requested some feedback
    - I like to work with python :-)
    - I used the "old" interface to speak mapi with python. There was a lot or try and error. I am missing detailed documentation and...
  22. Replies
    4
    Views
    973

    As i explained before, there ist no logging at...

    As i explained before, there ist no logging at all.
    The logfile is empty.

    Only if i ran the service in foreground with the -F switch there will be log entries.

    As i can remember i had a...
  23. Replies
    4
    Views
    973

    ZWS 7.1.11 does not start on DebianWheezy

    Hello,

    when i try to start zarafa-ws on Debian Wheezy nothing happens.
    No process, no log-messages.

    When i start it in foreground with "zarafa-ws -F" everything seems to be ok.
    Log file is...
Results 1 to 23 of 23