Search:

Type: Posts; User: emtie

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Hi All, I still have trouble with login to...

    Hi All,

    I still have trouble with login to webapp. After putting in my credentials the "blue wheel" keeps turning and turning. I had this with beta 2 as well. But after reloading the page in...
  2. [Beta] Hi Marty, found it, installed the update and...

    Hi Marty,

    found it, installed the update and everything was fine. Thanks :D

    cu emtie
  3. [Beta] Hi All, I have updated to webapp 2.2.0 beta 2....

    Hi All,

    I have updated to webapp 2.2.0 beta 2. Since then I have trouble with the mdm plugin. Z-PUSH Log shows the following...



    What can I do?

    z-push is running on the same server as the...
  4. Replies
    8
    Views
    3,205

    [Beta] Dear all, my z-push installation is on a...

    Dear all,

    my z-push installation is on a different Server and I think that's the reason why the plugin crashes. But I found a config-mdm.php with PLUGIN_MDM_SERVER Paramerter. Is that a...
  5. Replies
    3
    Views
    1,287

    Hi Sebastion, sorry was a little out of time....

    Hi Sebastion,

    sorry was a little out of time. Now I had the time to check this with very good news. It works no Sync Issues after updating to 2.2.4 Beta (yes beta had some trouble with the...
  6. Replies
    3
    Views
    1,287

    z-push 2.2.3 Feedback

    Hi all,

    I'm trying to synchronize Outlook 15 with z-push (zarafa backend). I am waiting for two hours now (my store is 355 MB big). z-push-top is showing no activity from Outlook "device" but my...
  7. Replies
    11
    Views
    3,099

    Dear Felix, but the 4th line of your log show...

    Dear Felix,

    but the 4th line of your log show problems with the ca but my log says "tlsv1 alert decrypt error" as you can see from my first post. But I tried the ssl-certificates.sh script to...
  8. Replies
    11
    Views
    3,099

    Hi rsc, yes I can do so and it is showing me...

    Hi rsc,

    yes I can do so and it is showing me the full certificate chain...
  9. Replies
    11
    Views
    3,099

    I have changed server.cfg back to enalbe SSLv3...

    I have changed server.cfg back to enalbe SSLv3 again

    server_ssl_ciphers = ALL:!LOW:!SSLv2:!EXP:!aNULL and restarted zarafa-server but no success

    I'm using version 2.2.1 of z-push and 7.2.0 of...
  10. Replies
    11
    Views
    3,099

    Hi Felix, thanks for your reply, but I already...

    Hi Felix,

    thanks for your reply, but I already imported the CA certificate to ca-certificates package. Or what do you mean by importing it? Where to import it to?

    in z-push config I had this...
  11. Replies
    11
    Views
    3,099

    z-push https to zarafa backend

    Dear All,

    I have installed z-push on a seperate server then the "rest of the zarafa" installation. For this I have altered z-push/backend/zarafa/config.php like this:


    define('MAPI_SERVER',...
  12. Replies
    6
    Views
    1,851

    Hello, having the same Problem with these...

    Hello,

    having the same Problem with these reoccuring tasks. Is this something that will be fixed on z-push site?



    16/05/2015 15:55:36 [18349] [ERROR] [matthias]...
Results 1 to 12 of 12